Ook verzot op ijsthee? 2 tips




























Eerste Heerlijk op een warme dag en een geweldige dorstlesser. U kunt vaak veel betere smaak. Bovendien is deze ijsthee gezonder omdat je verse ingrediƫnten en de dosering van suiker, kunt u kunt controleren.

IJsthee ingrediƫnten

- 1 liter thee, citroen of sinaasappel, IceCube, kan zoetstof

voorbereiding

Zet een pot sterke thee. Gebruik een theezakje is meer dan normaal, de thee later verdund door de kubussen. Kies voor groene thee voor zijn anti-oxidanten. Voeg extra zoetstoffen. Snijd de citroen en sinaasappel in dunne plakjes en voeg ze toe aan de thee in een grote kruik. Laat de thee afkoelen en zet het in de koelkast. Serveer met ijsblokjes.

2.Met zon en hoge temperaturen in het perspectief van de tijd om te zitten op een terras om te ontspannen en te genieten van het mooie weer. Of neem de uitvoering van de zolder en krijg bruin in uw tuin of op uw balkon. Zorg ervoor dat u voldoende te drinken, bijvoorbeeld water, limonade of ijsthee. En de beste ijsthee is het heel eenvoudig.

Nodig voor 4 personen

- Extra sterke thee, honing, 1 bosje munt, zoetstof, 4 citroenen,

Zet extra sterke thee (Earl Grey is zeer goed voor het) 1 liter kokend water. Voeg 1 takje munt thee met zoetstof en laat 5 minuten koken en ongeveer dezelfde pannen. Druk op 4 citroenen en voeg het citroensap op de thee. Giet de thee in een grote kom en in een grote kom met ijswater. Als koelen water koelen met ijs, zoals koffie, maar in elk geval de voorkeur zo snel mogelijk. Laat de thee afkoelen ga dan in de koelkast. Als u thee te drinken met honing zoeten je kunt nog steeds beginnen.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar